Nieuws Sepawand

//Nieuws Sepawand

Sepawand

Sepawand is een toonaangevende producent van verplaatsbare en innovatieve binnenwanden in Nederland. In 2018/2019 zijn ze begonnen om de automatisering verder te professionaliseren en is er een overgestapt gemaakt naar een nieuw ERP systeem. Eastbridge heeft meegedacht in de opzet van de infrastructuur, er is serveromgeving gerealiseerd die alles draaiende houdt. Nu deze overstap is gerealiseerd is het voor de professionals van Sepawand mogelijk om een toonaangevende speler te blijven in hun werk.

Reactie van Fred, directeur Sepawand:
“Dankzij Eastbridge is de hardware bij Sepawand aangepast en het MS Office software systeem ge-update en uitgebreid. Nu kan er altijd en overal flexibel gewerkt worden, wat in de huidige Corona tijd veel voordelen biedt.”

Namens het Eastbridge team bedankt voor het vertrouwen bij het uitvoeren van deze opdracht bij een top bedrijf!

Nieuws Sepawand

Bekijk de socials

2020-06-24T09:57:43+02:00
CONTACT