Loading...

Bibliotheek Barneveld

//Bibliotheek Barneveld

SmartCount, SmartBridge en SmartSolutions 

Bibliotheek Barneveld gaat verbouwen en heeft ons gevraagd mee te denken. Begin februari worden een drietal oplossingen opgeleverd in de verbouwde centrale vestiging. We leveren zo een totaalpakket aan producten en diensten om de klant te ondersteunen in het primaire proces.
SmartCount
Om inzicht te krijgen in het aantal bezoekers van de bibliotheek is het van belang dat er de beschikking is over een goede registratie van bezoekers. Hiermee krijg je overzicht in de benodigde personele bezetting en het effect van marketingcampagnes.
Eastbridge levert hoogwaardige bezoekerstellers die een actueel inzicht geven in bezoekersdata. De bezoekersteller bevat 2 camera’s om zo een 3D zicht te krijgen. De gegevens kunnen actueel worden bekeken via het Eastbridge Dashboard. Dit Dasboard geeft een overzicht per vestiging waarbij er per tijdseenheid (uur/dag/week/maand) een rapportage kan worden gegenereerd. Op deze manier kunt u per tijdseenheid de statistieken zien van de bezoekersaantallen.
SmartBridge
SmartBridge is een bijzondere, digitale vorm van communicatie om via beeldschermen informatie over te dragen aan een bepaald publiek. Dit kan op elke locatie, op elk tijdstip en de communicatie is volledig afgestemd op jouw publiek.
SmartBridge is een SAAS-oplossing waarbij presentaties kunnen worden ontwerpen en opgemaakt.
  • Afbeeldingen – Van JPEG tot BMP, afbeeldingen kunt u eenvoudig toevoegen.
  • Belangrijkste videoformaten worden ondersteund o.a. AVI, MPG, MPEG, WMV.
  • Elke webpagina kunt u live laten zien op het scherm.
  • Zowel eigen tekst als een RSS-feed kunnen worden getoond.
Smart Solutions
De Smart Solutions waar Bibliotheek Barneveld al gebruik van maakte waren de selfservice, betalen bij de selfservice en onze barcodescanner ten behoeve van het scannen van de BiebApp op de telefoon. Deze oplossing hebben wij mogen uitbreiden.
Wij zijn benieuwd naar het resultaat begin februari en wensen Bibliotheek Barneveld veel plezier en geluk met hun verbouwde centrale vestiging toe!

Bekijk de socials

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw bibliotheek of organisatie?

Onze ervaren professionals komen graag met je in gesprek. Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie en kom je erachter welke oplossingen relevant zijn binnen jouw organisatie!

NEEM CONTACT OP
2021-01-04T09:02:24+01:00
CONTACT