Loading...

Een werkdag als…

//Een werkdag als…

Stagiair IT Engineer Servicedesk!

Afgelopen stageperiode heeft Marijn ons team verstrekt als stagiair. Binnen Eastbridge vinden we het belangrijk om toekomstige IT’ers een kans te bieden zich te ontwikkelen op de arbeidsmarkt en zo de theorie en praktijk beter op elkaar aan te laten sluiten. Wij hebben Marijn gevraagd zijn ervaringen met ons te delen. Op de foto zien jullie hem tijdens een installatie in de bibliotheek in Zaandam nieuwe WiFi access points ophangen.

Marijn aan het woord:

“Stage lopen bij Eastbridge was een hele leuke ervaring. Als stagebedrijf was het echt een top plek. Dit komt omdat het een hele goede combinatie heeft van gezelligheid en leerzaamheid.

Met de gezelligheid binnen het team duurden de dagen nooit lang en er was met iedereen wel wat om over te praten. Dit zorgde voor een goede sfeer in het team wat heel belangrijk is voor zowel een bedrijf als voor een stageplek.

De werkzaamheden die ik bij Eastbridge had waren heel breed. Van in het magazijn een selfservice console in elkaar zetten, computers of laptops gebruiksklaar maken tot op de helpdesk ondersteunen en mee naar locaties. Het valt allemaal niet op te noemen.

Iedereen binnen het team was bereid om mij te helpen en nieuwe dingen te leren.

Al met al heeft dit voor een geweldige ervaring gezorgd en een geweldige tijd opgeleverd waar ik een half jaar extreem van heb genoten.

Eastbridge, hartstikke bedankt!”

Ook stage lopen bij Eastbrige?

Iedere start van de stage periode hebben wij plek voor een IT stagiair. Wij hebben vanaf augustus/september weer een nieuwe plek beschikbaar! Bekijk onze vacature pagina voor de beschikbare stages.

NEEM CONTACT OP

Bekijk de socials

2021-02-15T15:29:57+01:00
CONTACT