Loading...

Het Eastbridge Dashboard

//Het Eastbridge Dashboard

Het Eastbridge Dashboard

De afgelopen periode hebben wij bij Eastbridge niet stilgezeten en onze softwaresuite voorzien van extra functionaliteit. Wij hebben een Dashboard ontwikkeld van waaruit de klant de regie in eigen handen kan nemen. Om onze klanten kennis te laten maken met het Dashboard zijn er drie Walk Throughs georganiseerd waarin klanten werden meegenomen door het dashboard. Heb je deze Walk Through gemist of ben je benieuwd naar de functionaliteiten van het Dashboard? Lees dan verder!

Het is voor jou als klant nu mogelijk om vanuit het dashboard:

 • Bonnen centraal op te maken en te distribueren;
 • Bonnen te laten mailen via mijnbibliotheekbon.nl;
 • Eenvoudig aankondigingen op de bon toe te voegen;
 • Nieuws via een nieuwsbalk op de selfservice te tonen.

Dit alles wordt ingeregeld vanuit het Eastbridge Dashboard (raad te plegen via saas.eastbridge.eu) en deze is verder uitgebreid met nieuwe functionaliteiten en modules. De optionele module statistieken van het Dasboard geeft per vestiging per tijdseenheid (uur/dag/week/maand/jaar) een rapportage van:

 • Innamen, uitleningen en verlengen;
 • Betalingen;
 • Bonnen (fysiek per mail of geen bon);
 • Bezoekersaantallen (indien een bezoekersteller via Eastbridge is aangeschaft).

De statistieken module toont alle handelingen die via oplossingen van Eastbridge geregistreerd kunnen worden.

Aanvullend is onze digital signage oplossing, SmartBridge, ook raad te plegen via het Dashboard. SmartBridge is een bijzondere, digitale vorm van communicatie om via beeldschermen informatie over te dragen aan een bepaald publiek. Dit kan op elke locatie, op elk tijdstip en de communicatie is volledig afgestemd op jouw publiek. SmartBridge is een SAAS-oplossing waarbij presentaties kunnen worden ontworpen en opgemaakt:

 • Afbeeldingen – Van JPEG tot BMP, afbeeldingen kunt u eenvoudig toevoegen.
 • Belangrijkste videoformaten worden ondersteund o.a. AVI, MPG, MPEG, WMV.
 • Elke webpagina kan live getoond worden op het scherm.
 • Zowel eigen tekst als een RSS-feed kunnen worden getoond.

Afgelopen periode hebben wij een aantal mooie digital signage oplossingen mogen installeren bij een aantal van onze klanten. Benieuwd geworden naar de resultaten? Bekijk dan onderstaand filmpje en laat je verassen over de mogelijkheden van SmartBridge.

Bekijk de socials

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw bibliotheek of organisatie?

Wij komen graag met je in gesprek. Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie en kom je erachter welke oplossingen relevant zijn binnen jullie organisatie!

NEEM CONTACT OP
2021-05-26T15:49:33+02:00
CONTACT