Scannen én betalen via Appie-app

/Scannen én betalen via Appie-app
Scannen én betalen via Appie-app2019-01-29T15:25:23+00:00

Albert Heijn start proef

De supermarkt introduceerde recentelijk het nieuwe zelf scannen met de Appie-app. Het gebruik van een aparte app is daarmee overbodig. Handig detail: de boodschappen worden bij het scannen ook direct van je boodschappenlijst gestreept. Hoewel dit nog relatief nieuw is, staat de volgende uitbreiding klaar. Het betalen via de Appie app zonder de tussenkomst van een pinpas is vanaf nu mogelijk bij een aantal geselecteerde winkels.

Het verdwijnen van ISDN betekent niet dat vaste telefonie verdwijnt. Het enige wat met VoIP Telefonie verandert is dat uw telefonie via het internet loopt. U blijft op dezelfde manier bellen, maar profiteert van veel meer mogelijkheden. Én u bespaart ook al snel op telefonie.

Het onderhoud, het beheer en de beveiliging van uw telefooncentrale hoeft u niet zelf meer zelf te regelen.

Vanaf nu Utrecht en Haarlem

Albert Heijn is een proef gestart in Utrecht (Ella Fitzgeraldplein) en Haarlem (Soendaplein). Shoppers kunnen hun boodschappen daar niet alleen scannen, maar ook meteen in de app betalen via iDEAL of credit card. Na een succesvolle betaling wordt er een barcode op je toestel getoond zodat je de winkel via de poortjes achter de zelfscanzuilen kunt verlaten.

De proef werkt aanvankelijk alleen op Android, maar begin juli komt er ook een iOS-versie. AH voegt dan ook nog eens zes nieuwe winkels aan het experiment toe. In welke steden die staan is op dit moment nog niet bekend. De grootgrutter adviseert gebruikers in de app een boodschappenlijstje te maken. Dat wordt dan automatisch gesorteerd aan de hand van de indeling van de winkel. Je kunt dan ook snel beginnen met scannen en betalen.

Meer Appie-innovatie

De grootste supermarktketen van het land is meteen de meest innovatieve. Vorig jaar omarmde AH Siri en nu wordt gewerkt aan een looproute-app die klanten snel en efficiënt door de winkels moet loodsen. In de AH To Go-winkels wordt met NFC-techniek gewerkt om producten direct bij het schap af te rekenen. Dat gaat nu nog met een pasje, maar kan ik de toekomst ook met een mobiele telefoon.

Laatste nieuws

Hoe kunnen wij u helpen?

CONTACT