Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
Nieuws
22 / 09 / 2021

Openbare Bibliotheek Amsterdam

Openbare Bibliotheek Amsterdam

Begin dit jaar heeft de Openbare Bibliotheek Amsterdam middels een aanbesteding diverse leveranciers geselecteerd voor levering van nieuwe selfservice systemen. Na een grondige selectie is de opdracht aan Eastbridge gegund. Openbare Bibliotheek Amsterdam is in de zomermaanden gestart met het overstappen op de selfservice oplossing van Eastbridge. Er is voor gekozen om op alle 28 locaties de selfservice te vervangen voor een compacte en up-to-date oplossing. Hierbij is er ook gedacht aan nieuwe ontwikkelingen zoals het scannen van pasjes via de telefoon, daarom is er naast de mifare paslezer ook een barcodescanner geïnstalleerd.

In de statistieken module van het dashboard kan Openbare Bibliotheek Amsterdam inzien hoeveel boeken er per uur, dag, week of maand zijn uitgeleverd per vestiging. Daarnaast kunnen zij hun huisstijl en communicatie nu ook verder voortzetten met hun bezoekers. Door de selfservice qua vorm- en beeldtaal af te stemmen op de huisstijl, de fysieke en digitale bon op te maken en / of nieuwberichten te plaatsen op de selfservice worden bezoekers geïnformeerd en wordt middels de selfservice (handelingen) met bezoekers gecommuniceerd.

Verspreid over de afgelopen maanden hebben wij de fysieke installaties op alle 28 locaties afgerond. Eastbridge wenst Openbare Bibliotheek Amsterdam veel plezier met hun nieuwe systemen en kijkt uit naar een mooie samenwerking.