Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
Nieuws
28 / 03 / 2022

Bibliotheek Beverwijk

Bibliotheek Beverwijk

Bibliotheek IJmond Noord heeft recent haar centrale vestiging verbouwd. Een van de aspecten die hierbij kwam kijken was het communiceren met bezoekers en het bieden van vergaderfaciliteiten. De wens werd uitgesproken om dit via schermen te kunnen doen en zo is gekomen tot de SmartBridge oplossing.

Verdeeld over de bibliotheek zijn meerdere schermen opgehangen met ieder hun eigen functie. Tijdens het inventariseren is goed gekeken naar de locaties, formaten en functies van schermen. Zo zijn op diverse locaties touchscreens opgehangen en op andere locaties non-touch schermen.

Naast het zenden van informatie beschikt de bibliotheek ook over een aantal vergaderruimtes waarbij zij gekozen hebben voor een draadloze presentatie set met presentatie mogelijkheid gekoppeld aan 55″ schermen zodat er gepresenteerd kan worden en video calls plaats kunnen vinden.

De selfservice is ook vernieuwd. In de plaats van de sorter zijn slimme kasten geplaatst als inlever mogelijkheid. Ook zijn de uitleenstation vernieuwd en uitgebreid met de betaaloptie. Zo kunnen bezoekers direct hun openstaande posten voldoen wanneer zij boeken uitlenen.

Wij wensen de vestiging Beverwijk veel plezier en geluk met hun verbouwde vestiging toe!

    × Solliciteer