Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
Nieuws
12 / 06 / 2023

Selfservices van Eastbridge

Selfservices van Eastbridge

De afgelopen weken hebben we jullie kennis laten maken met selfservicesystemen en de kracht van selfservice. Ook Eastbridge levert een breed assortiment aan selfservice-oplossingen, ook wel selfservices of zelfbedieningsoplossingen genoemd.

Inzetbare selfservices

Printoplossing

Organisaties vinden veiligheid steeds belangrijker, ook op het gebied van printen en kopiëren. Maar het beheren van de printomgeving is arbeidsintensief en soms ingewikkeld en duur. Steeds meer organisaties kiezen er dan ook voor om het beheer van printen uit te besteden.

Eastbridge levert een veilige Cloud printoplossing genaamd ELSA waarbij bezoekers eenvoudig, snel en veilig kunnen printen. Dit kan via de printwebsite of de Printapp. Hierna kunnen de printopdrachten eenvoudig via de PrintKiosk worden vrijgegeven.

Veiligheid wordt geboden door het scannen van de QR-code als identificatie middel.

Selfservices printoplossing

Selfservice

De selfservices oplossingen van Eastbridge vind je vooral terug in de bibliotheeksector. Door middel van de selfservice is het uitlenen van materiaal eenvoudig geregeld. De klant scant de bibliotheekpas, de materialen worden een voor een, of meerdere tegelijk, op de leesplaat gelegd en geregistreerd. Aan het eind van de sessie print of mailt de klant een overzichtelijke transactie bon met de geleende materialen, de openstaande posten en de materialen die de klant eventueel nog in huis heeft. Het inleveren van materialen gebeurt op dezelfde manier als uitlenen, alleen hoeft de bibliotheekpas dan niet te worden gescand.

Aan deze selfservice kan ook een betaalmodule gekoppeld worden. Dit zorgt ervoor dat de klant ook voor betalingen geen medewerker nodig heeft. Dit is in een eerder artikel, een van de redenen voor het gebruik van selfservices.

Selfservices bibliotheek

Slimme kast

De slimme kast is een innovatieve innamevoorziening die qua werking lijkt op de selfservice. Ook deze oplossing vind je voornamelijk terug bij bibliotheken.

De klant kan één of meerdere materialen tegelijk terugplaatsen waarna ze worden weergegeven op het beeldscherm. De materialen zijn na het inleveren direct weer beschikbaar voor klanten om te lenen.

Door de eenvoud en slimme software is de Slimme kast een innovatieve en gebruikersvriendelijke selfservice voorziening voor klanten en medewerkers.

Ook bij deze oplossing komen er geen medewerkers aan te pas en ervaren klanten de gewenste vrijheid.

Libretto

Libretto is een manier om middels een touchscreen met je publiek te communiceren. Het toont op een aantrekkelijk en klantvriendelijk manier boekinformatie per categorie gerangschikt. Wanneer een klant een interessant boek vindt, maar het is niet beschikbaar, kan de klant door het scannen van de QR code het materiaal eenvoudig reserveren via de smartphone. Wanneer het materiaal beschikbaar is krijgt de klant via het bibliotheeksysteem een mail. Ook bij deze oplossing hoeft er geen medewerker aan te pas te komen.

Met de libretto ben je Netflix voor boeken!

Selfservices libretto

Informatie selfservices

Zijn onze selfservices oplossingen wat voor jou of je bedrijf? Of heb je nog vragen? Neem contact met ons op middels onderstaand formulier.

[activecampaign form=14]