Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
Nieuws
14 / 09 / 2021

Statistieken dashboard

Statistieken dashboard

“Minder boeken uitgeleend, toename gebruik online Bibliotheek in 2020″ meldde het CBS op 8 juli. In 2020 hadden de openbare bibliotheken te maken met beperkingen als gevolg van coronamaatregelen. De bibliotheken moesten drie keer een periode verplicht sluiten. In de maanden dat de bibliotheken wel open waren, werd het aantal toegestane bezoekers beperkt.”

Afgelopen jaar was een bijzonder jaar waarin bibliotheken een aantal maanden gesloten zijn geweest. De afgelopen periode hebben wij het Eastbridge Dashboard gelanceerd waarin diverse statistieken in te zien zijn:

  • Innamen, uitleningen en verlengen;
  • Betalingen;
  • Bonnen (print, per mail of geen bon);

De statistieken module toont alle handelingen die via oplossingen van Eastbridge geregistreerd kunnen worden.

Afgelopen jaar was een jaar waarin bibliotheken gesloten zijn geweest. Iedere lockdown is terug te zien in de statistieken module en maakt het interessant in welke mate bezoekers weer terug zijn gekomen na de lockdown naar de fysieke bibliotheek. Het voordeel aan het dashboard is dat dit slechts met een paar muisklikken (visueel) inzichtelijk wordt en je zo relevante data in kan zien, vestigingen met elkaar kan vergelijken en gedrag van bezoekers op basis van cijfers kunt volgen.

Ben je op zoek naar een goede BI tool met relevante informatie voor jouw bibliotheek of organisatie?

Wij komen graag met je in gesprek. Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie en kom je erachter welke oplossingen relevant zijn binnen jullie organisatie!