Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
Cases
Beheer | Cloud | Communicatie & samenwerken | Veiligheid

Bibliotheek Rivierenland – De moderne werkplek

Bibliotheek Rivierenland – De moderne werkplek

Bibliotheek Rivierenland gaat vanaf juni over naar de nieuwe moderne werkplek. Samen met de klant hebben wij inmiddels de eerste drie stappen doorlopen om hun ideale moderne werkplek samen te stellen.

  1. Inventarisatie: Samen bepalen we wat de doelstellingen van de organisatie zijn en welke IT-omgeving het beste bij de organisatie past om die doelen te bereiken.
  2. Advies: Het juiste ICT landschap en de moderne werkplek worden samengesteld. Op basis van de inventarisatie wordt er een functioneel ontwerp gemaakt.
  3. Planning en design: ons projectteam gaat aan de slag met een Proof of Concept, hierbij wordt gekeken naar: functionaliteit, flexibiliteit, continuïteit, veiligheid en beheer.
  4. Migratie: medewerkers krijgen scholing over de nieuwe moderne werkplek. Hierdoor wordt een optimaal resultaat bereikt voor de toekomst. Tijdens de uitrol wordt de nieuwe omgeving geactiveerd en de data gemigreerd.
  5. Kennisoverdracht & beheer: na oplevering staat onze services paraat. De nieuw IT-omgeving wordt preventief gemonitord op veiligheid en actualiteit.

Afgelopen dagen zijn onze collega’s Jasper en Lisanne op locatie aan de slag geweest met stap vier en dan specifiek de scholing aan de medewerkers over de nieuwe moderne werkplek. 60 medewerkers van Bibliotheek Rivierenland hebben deze trainingen gevolgd waarbij uitgelegd is gegeven over de nieuwe werkomgeving in het algemeen, veiligheid en hoe er straks het beste gewerkt kan gaan worden in de nieuwe omgeving.

De komende twee weken focussen wij ons op de laatste werkzaamheden om vervolgens te starten met de uitrol waarbij de nieuwe omgeving wordt geactiveerd en data wordt gemigreerd.

Wij wensen Bibliotheek Rivierenland alvast veel werkplezier toe met hun nieuwe moderne werkplek waarbij veilig en flexibel werken centraal staat.