Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
Cases
Beheer

ICT bibliotheek Hengelo & Oldenzaal

ICT bibliotheek Hengelo & Oldenzaal

Bibliotheek Hengelo heeft Eastbridge advies gevraagd voor de inrichting voor een nieuwe netwerkomgeving. Er is gekozen voor een centrale ICT omgeving, die redundant is uitgevoerd en eenvoudig schaalbaar is. Ook bibliotheek Oldenzaal zal gebruikmaken van deze centrale omgeving op de nieuwbouw locatie in de Vijfhoek.

Wij inventariseren de behoefte van de individuele klant, kijken naar de toekomstige wensen en geven advies over de juiste ICT-omgeving. Voor zowel deeloplossingen alsook de totale ICT-omgeving bieden wij een passende oplossing. Onze pragmatische aanpak, expertise en instelling ontzorgt klanten bij de implementatie van ICT-projecten. Wij zorgen voor een goede implementatie en bieden na oplevering service via een skilled helpdesk. Hierbij bieden wij telefonische en remote ondersteuning aan gebruikers.

Eastbridge biedt haar ondersteuning aan via een skilled helpdesk. Medewerkers van uw organisatie kunnen rechtstreeks bellen met de helpdesk en krijgen direct een medewerker met kennis van zaken aan de lijn. Ook is het mogelijk uw incidenten aan te melden via e-mail of direct te registreren in TOPdesk. Via de selfservice portal van TOPdesk houdt u overzicht over uw openstaande registraties en kunt u reeds gesloten tickets terugzien.

Indien telefonisch geen oplossing kan worden geboden zal een medewerker van onze helpdesk, na akkoord van de medewerker, inbellen om te proberen het probleem remote te verhelpen.

De Helpdesk van Eastbridge treedt binnen de serviceverlening op als Single Point of Contact (SPOC) over ICT gerelateerde zaken. Daarbij vervult de Helpdesk van Eastbridge een eerstelijnsfunctie en worden incidenten geregistreerd en doorgegeven aan de helpdesk van de betreffende toeleverancier. Voor deze dienstverlening gelden de voorwaarden (Service Levels) die zijn afgesproken met de desbetreffende leverancier. Kosten die door toeleveranciers in rekening worden gebracht, zullen worden voorgelegd aan de klant en vallen buiten deze overeenkomst.