ICT diensten2019-01-09T14:50:47+01:00

ICT diensten

Het lijkt zo eenvoudig. Uw computer of laptop aanzetten, verbonden zijn op een WiFi netwerk , mailen, websites checken en werken in uw bedrijfsapplicaties. Het is ook eenvoudig,  tenminste als je kunt vertrouwen op een IT-partner die snapt waar het om gaat.

Voor ons is IT een juiste samenstelling van IT-oplossingen voor uw organisatie. De IT-professionals van EastBridge BV hebben ruime ervaring met een breed scala aan IT-oplossingen en denken graag met u mee om de juiste toekomstgerichte oplossing te bieden.

Ons uitgangspunt is om efficiency op de werkplek te verhogen, dit door het adviseren van een gebruiksvriendelijke, veilige en stabiele IT-omgeving.

ICT diensten

Het vertalen van uw wensen naar een concrete IT-omgeving, en zorgen dat deze veilig en betrouwbaar blijft functioneren, vraagt de juiste IT-expertise.

Lees meer

Door onze kennis en organisatie zijn wij in staat om uw netwerk op de juiste manier in te richten voor een zorgeloos gebruik.

Zodra de nieuwe IT-omgeving door u in gebruik is genomen kunnen wij uw IT-omgeving proactief beheren. Dit door middel van het monitoren van cruciale componenten binnen uw netwerk, het up-to-date houden van uw IT-omgeving en zorgen dat u veilig kunt werken. Voor ondersteuningsvragen en wijzigingsverzoeken kunt u vertrouwen op onze supportdesk waar onze medewerkers met kennis van uw IT-omgeving u te woord staan.

Clouddiensten

Voor organisaties die zoeken naar een flexibele IT-omgeving kan Cloud computing een goede en prijstechnisch interessante oplossing zijn.

Lees meer

Uw bedrijfsapplicaties staan geïnstalleerd in een veilige omgeving zonder dat u hoeft te investeren in een server infrastructuur. EastBridge BV zorgt ervoor dat de Cloudomgeving optimaal wordt beheerd met een hoge beschikbaarheid.

EastBridge BV biedt vanuit een eigen datacenter Cloud oplossingen aan waarbij de infrastructuur, bedrijfsapplicaties en data staat geïnstalleerd in een veilige omgeving.

U kunt kiezen voor onze standaard Cloud omgeving of wij kunnen voor u een (hybride) Cloud omgeving samenstellen.

Online werkplek

Met de online werkplek kunt u overal en vanaf ieder apparaat werken.

Lees meer

U krijgt de beschikking over een bureaublad waarbinnen uw eigen werkomgeving staat geïnstalleerd. Geen zorgen meer om investeringen in servers of het beheer ervan. Veilig en snel toegang tot uw bedrijfsapplicaties en data met een online werkplek via EastBridge.

Sharepoint

SharePoint is de digitale werkplaats van Microsoft waarbinnen u online kunt samenwerken met uw collega’s of externe relaties.

Lees meer

SharePoint realiseert naast een centrale bestandsopslag waarbij u met geautoriseerde collega’s kunt samenwerken aan documenten, de mogelijkheid voor het delen van taken, een centrale agenda maar u kunt ook gebruik maken van specifieke teamsite en bibliotheken binnen SharePoint.

EastBridge begeleid u bij de juiste inrichting van SharePoint en verzorgd een stuk opleiding en ondersteuning bij de ingebruikname ervan. Wij verzorgen de gebruikersondersteuning zoals het activeren en toewijzen van de licenties, aanmaken van gebruikers en toegangspermissies, koppelen van uw domeinnaam en active directory en aanmaken teamsites en bibliotheken.

Support

Het team van onze supportdesk helpt u en uw collega’s weer op weg als uw computer, netwerk of andere apparatuur niet doet waar u op hoopt.

Lees meer

U krijgt direct een medewerker met kennis van IT zaken aan de lijn zonder veelvuldig te worden doorverbonden. Onze supportdesk kan uw computer veilig en snel overnemen en met u meekijken om uw incident op te lossen. Lukt het niet om het incident telefonisch of op afstand op te lossen dan kunnen wij op locatie het incident of vraagstuk alsnog oplossen.

Onze supportdesk maakt gebruik van de helpdesktool Topdesk. De ICT-omgeving van uw organisatie kan hierin worden gedocumenteerd en alle incidenten worden hierin geregistreerd. Uw ICT-beheerder of contactpersoon krijgt inzage in Topdesk en ziet hier de lopende en/of opgeloste incidenten en de geboden oplossing. Hiermee is EastBridge in staat uw IT omgeving efficiënt te onderhouden en gebruikers te ondersteunen.

Systeembeheer

Heeft u behoefte aan IT-ondersteuning bij u op locatie? Onze IT-professionals staan voor u klaar.

Lees meer

Op basis van een vooraf besproken frequentie (een dag/dagdeel per week/maand of kwartaal) kunnen wij uw ondersteunen bij uw IT-beheer of wij kunnen uw IT-beheer overnemen. Aan de hand van een checklist kunnen wij preventief onderhoud verrichten (controle op hardware, switches, routers en het installeren van patch updates). De werkzaamheden worden aangevuld met ondersteuningsvragen op uw locatie.

Desgewenst kan dit worden uitgebreid met ondersteuning via onze servicedesk.

NEEM CONTACT OP

EastBridge B.V.
Albert Einsteinstraat 13
7442 DK Nijverdal
+31 (0)85 1305 600
info@eastbridge.eu

BTW NL 8198.56.939.B01
IBAN NL34 INGB 0007976300
KvK 08180720
Algemene voorwaarden
Privacy statement

CONTACT