ISDN – STOPT

/ISDN – STOPT
ISDN – STOPT2019-01-15T16:33:21+00:00

KPN stopt met ISDN per 1 september 2019

Wat betekent dat voor u?:
Maakt u nog gebruik van een ISDN of analoge telefooncentrale? Dan kunt u niet meer telefoneren, als u voor 1 september 2019 geen actie onderneemt. Wij adviseren u om nu over te stappen op VoIP telefonie, zo voorkomt u dat u straks achteraan in de rij moet aansluiten.

Einde ISDN-tijdperk:
Bellen via internet is al geruime tijd de standaard norm. Snel internet en de Cloud maken deze manier van communiceren mogelijk. Communicatie is flexibeler, goedkoper en steeds digitaler. De beperkte mogelijkheden van de ISDN-lijn passen dan ook niet langer bij onze moderne manier van communiceren. Daarom komt er op 1 september 2019 definitief een einde aan deze techniek.

Het verdwijnen van ISDN betekent niet dat vaste telefonie verdwijnt. Het enige wat met VoIP Telefonie verandert is dat uw telefonie via het internet loopt. U blijft op dezelfde manier bellen, maar profiteert van veel meer mogelijkheden. Én u bespaart ook al snel op telefonie.

Het onderhoud, het beheer en de beveiliging van uw telefooncentrale hoeft u niet zelf meer zelf te regelen.

Belangrijkste voordelen van VoIP telefonie:

Flexibel
VoIP telefonie groeit mee met uw organisatie. Het aantal gebruikers is maandelijks aan te passen.

Functionaliteit op maat
Met VoIP telefonie regelt u vertrouwde functionaliteiten eenvoudig via één overzichtelijke applicatie. Een VoIP telefonieoplossing is volledig op maat in te regelen.

Optimale bereikbaarheid
U kunt uw bereikbaarheid optimaal instellen. Zo kunt u inkomende gesprekken eenvoudig doorschakelen naar uw Smartphone of mailbox. Eén keer instellen en eenvoudig aanpassen.

Direct besparen
U hoeft niet meer te investeren in een fysieke telefooncentrales, alles wordt geregeld via ons hosted platvorm. U betaalt een vast bedrag per maand, per medewerker. U betaalt nooit meer dan u gebruikt.

VoIP telefonie maakt het mogelijk om uw vaste en mobiele telefonie met elkaar te koppelen. Met deze vast-mobiel integratie brengt u vertrouwde functionaliteiten van de vaste lijn naar uw smartphone én u bent via één nummer bereikbaar voor zowel inkomende vaste en mobiele gesprekken.

Wij helpen u graag
Eastbridge adviseert u voor een zorgeloze overstap van uw ISDN-omgeving naar een toekomst-vaste oplossing voor uw organisatie.
Bel voor meer informatie met Eastbridge op +31 85 13 05 600 of mail sales@eastbridge.eu

Laatste nieuws

Hoe kunnen wij u helpen?

CONTACT