Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
Persoonlijke aandacht en expertise op het gebied van ICT
Eastbridge. De online werkflow.
Contact

De juiste inzet van ICT biedt mooie kansen voor organisaties. Traditionele ICT-omgevingen zijn gericht op de techniek en beheersbaarheid terwijl de moderne werkplek gericht is op effectief samenwerken en communiceren op basis van moderne technieken zoals Teams, Workspace365, Sharepoint en Azure. Technieken die veel mogelijkheden bieden, maar hoe worden deze op de juiste manier ingezet binnen jouw organisatie? En kan dat flexibel en veilig?

Op basis van onze praktijkervaringen en best practice zetten wij de moderne ICT-middelen op een betrokken en toegankelijke manier zo in dat ze meerwaarde leveren voor jouw organisatie en werkwijze.

Dat doen wij met een persoonlijke inzet waarbij het niet alleen gaat om een moderne werkplek, maar ook om de juiste opleiding en nazorg. Zo weet je zeker dat de inzet van een moderne werkplek ook zal bijdragen efficiëntere werkomgeving waar medewerkers met plezier (samen)werken.

Neem contact op

Op naar jouw moderne werkplek

Analyseer de huidige infrastructuur

Voordat de overstap wordt gemaakt naar de moderne werkplek van Eastbridge brengen wij de huidige infrastructuur in het applicatielandschap in kaart. Zo krijgen wij samen een goed beeld van de actuele situatie en kunnen wij bepalen hoe wij welke onderdelen in de moderne werkplek kunnen plaatsen.

Kies de juiste werkomgeving

Bij de migratie naar de moderne werkplek is het belangrijk om de juiste hardware en software te kiezen. De moderne werkplek werkt op diverse devices zoals laptops, tablets en smartphones. Samen zoeken wij de werkomgeving die het beste aansluit bij de individuele en organisatiebehoefte.

Maak een plan van aanpak

Er wordt op basis van de inventarisatie en gewenste werkomgeving een plan van aanpak opgesteld. Hierbij wordt in een stappenplan de inrichting, migratie en training voor de medewerkers beschreven waarbij er speciale aandacht is voor cybersecurity, gebruik makend van mulitfactor authenticatie en conditional access.

Betrek de gebruikers

Gedurende het project worden medewerkers tijdig geïnformeerd over de overstap naar de moderne werkplek en krijgen alle medewerkers een cursus om te werken met de moderne werkplek. Na de livegang ondersteunen wij jullie organisatie gedurende de eerste periode op locatie en remote met onze skilled servicedesk . Medewerkers kunnen altijd met onze servicedesk bellen voor vragen en gebruikersondersteuning.

Werken met Eastbridge

  • Deskundige begeleiding
  • Heldere communicatie
  • Persoonlijke ondersteuning
  • IT-oplossingen voor een optimale werkflow
  • Flexibele, moderne en betrouwbare oplossingen

Voordelen

  • Een sparringpartner
  • Duidelijk inzicht in jouw ict kosten
  • Brede kennis van ICT-oplossingen
  • ICT-ondersteuning die voelt al een eigen ICT-afdeling

Laat ons jouw ICT-zorgen uit handen nemen

We begrijpen dat elke organisatie uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte ICT-beheeroplossingen die naadloos aansluiten op jouw bedrijfsdoelstellingen en budget.

We streven ernaar om een persoonlijke en betrokken partner te zijn die nauw met jou samenwerkt. De organisatiegrootte maakt daarbij niet uit, wij passen onze diensten aan om aan jouw behoeften te voldoen.

Kies voor een persoonlijke partner die begrijpt wat jouw organisatie nodig heeft.

Samenwerken met Eastbridge?

[activecampaign form=17]