Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
Nieuws
20 / 10 / 2021

Microsoft Office 2021

Microsoft Office 2021

Vorige week schreven we over Windows 11 en deze week willen we jullie informeren over MS Office 2021. In aanvulling op Windows 11 is ook de nieuwste office versie beschikbaar sinds 5 oktober. 

Het nieuwste MS Office pakket is het passende alternatief voor consumenten en kleine bedrijven die niet willen overstappen op de cloud versie van Microsoft 365 en vraagt een eenmalige aanschaf. Om meer te weten te komen over de nieuwe functionaliteiten ten opzichte van Office 2019 en de nieuwe 2021 versie heeft Microsoft een lijst met updates bekend gemaakt die nog verder uitgebreid zal worden.

Het merendeel van deze vernieuwde functionaliteiten zijn vooral binnen onder andere Microsoft Excel en Powerpoint. Deze kleine veranderingen zijn er met name op gericht om 1 op 1 samen te kunnen werken met het nieuwe besturingssysteem Windows 11.

Aanvullend beschikt office 2021 ook over LTSC (Long Term Servicing Channel) functionaliteit.Deze versie is gericht op organisaties die een volumelicentie voor de kantoorsuite willen afnemen maar geen updates hoeven omdat die bedrijfsprocessen kunnen verstoren. Je kunt dan een zogenaamde locked-in-time versie van de kantoorsuite aankopen waarbij eveneens de cloud- en ai-toepassingen van Office op worden gedeactiveerd. Microsoft zal deze versie van Office vijf jaar ondersteunen.

 

    × Solliciteer