Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
Cases
Bibliotheek oplossingen

Bezoekerstellers

Bezoekerstellers

Om inzicht te krijgen van het aantal bezoekers voor uw organisatie/locatie is een goede registratie van belang. Eastbridge levert hoogwaardige bezoekerstellers die u een actueel inzicht geven in uw bezoekersdata. De bezoekersteller bevat twee camera’s om zo een 3D zicht te krijgen. De bezoekerstellers registreert klanten die in- en uitgaan en worden real-time getoond in het Eastbridge Dashboard en kunnen vanuit daar bekeken worden. Hiermee krijgt u een overzicht van het aantal bezoekers per tijdseenheid en per locatie.

Het is mogelijk meerdere camera’s aan te sluiten om een zone meting te doen. Hiermee ziet u de bezoekersbewegingen per zone. U kunt hiermee bijv. inzichtelijk krijgen hoeveel bezoeker bij de horeca, bibliotheek of het theater komen. Alle informatie kan na een door uzelf gemaakte selectie worden geëxporteerd. Het dashboard kent een veelheid aan exportmogelijkheden waar onder;

  • Pdf, Excel, afbeelding, CSV en JSON.

Het dashboard biedt ook een API-koppeling om de data te exporteren naar een eigen power BI omgeving. U krijgt hiermee overzicht in de benodigde personele bezetting en het effect van uw marketingcampagnes.