Digital signage2020-02-12T09:22:38+01:00

Digital signage

Communiceren verandert enorm. Digitalisering van informatie, generatie x, generatie y, screenagers, Skype, Ping, facebook, snapchat, InstaGram, Youtube, Steve Jobs scholen… hoe sluit u aan bij de hedendaagse manier van communiceren met uw klanten. Digital Signage is een digitale technologie waarbij schermen gebruikt worden om traditionele (print) media te vervangen. Schermen waarmee doelgerichte informatie en entertainment wordt aangeboden. Met de juiste content/informatie in de juiste vorm op het juiste moment naar de juiste kijker. Digital Signage sluit aan bij de belevenis en economie van vandaag. Doelgericht, impactvol, flexibel, snel en simpel.

EastBridge weet hoe je digitale technieken moet inzetten om klanten te benaderen, te verlekkeren en te verleiden. Niet alleen een website of social media maar ook in store oplossingen zijn van groot belang. Klanten zijn zelfstandig maar willen wel gericht geïnformeerd worden.

Bibliotheken zoeken nieuwe manieren om klanten te bereiken in hun bibliotheek. Digital Signage is een techniek die hiervoor uitstekend toepasbaar is. Op het scheidingsvlak van techniek en klantbeleving heeft EastBridge diverse oplossingen beschikbaar. Het informeren van klanten over activiteiten, het digitaal bladeren in de bibliotheekcatalogus aangevuld met WayFinding of een Google touchtafel. Wij ontwikkelen met en voor klanten nieuwe oplossingen om de klantbeleving verder te vergroten.

Content management systeem voor digital signage

Voor het beheer van uw digitale informatie is goede software van groot belang.

Lees meer

EastBridge levert hosted oplossingen waarmee uw eenvoudig uw presentaties zonder beperking kunt opmaken en middels een time scedule kunt laten weergeven. De aangeboden oplossingen zijn zeer klantvriendelijk, werken eenvoudig via een Webinterface en zijn aantrekkelijk geprijsd. U heeft zelf volledige controle over uw informatieschermen via uw eigen computer waarmee u kunt inloggen op de Online Management Console.

EastBridge ondersteund u bij het opstellen van juiste manier van digitaal communiceren bij klanten, het opstellen van een schermenplan, de inrichting van uw software, het trainen van uw personeen en door helpdesk en remote ondersteuning.

Google touchtafel

De Google tafel is een interactieve manier om uw klanten te informeren.

Lees meer

U kunt de google tafel gebruiken voor presentaties, het tonen van websites of u kunt uit de playstore eenvoudig één van de 100.000 apps downloaden en deze, zonder verlies van kwaliteit, beschikbaar stellen aan klanten.

Libretto

De Libretto is de manier om uw collectie digitaal te presenteren.

Lees meer

U plaatst boeken thematisch gerangschikt in de Libretto. De klant krijgt op een dynamische manier de boeken getoond. Na keuze op het scherm wordt er informatie getoond over het boek. Indien het boek niet aanwezig is kan deze eenvoudig worden gereserveerd via de Libretto.

NEEM CONTACT OP

EastBridge B.V.
Albert Einsteinstraat 13
7442 DK Nijverdal
+31 (0)85 1305 600
helpdesk@eastbridge.eu

BTW NL 8198.56.939.B01
IBAN NL34 INGB 0007976300
KvK 08180720
Algemene voorwaarden
Privacy statement

CONTACT