Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
Digital Signage
Eastbridge. Digital signage.

Digital Signage, ook wel narrow casting genoemd, is op specifieke tijdstippen en specifieke locaties het kijkerspubliek door middel van digitale beeldschermen te informeren, benaderen en/of ‘verleiden’. Digitaal effectief communiceren via beeldschermen is aantrekkelijk en geeft een hoge mate van flexibiliteit. Bewegende teksten, grafische beelden en video’s, door de dynamiek van content wordt er meer aandacht getrokken.

Op basis van vele jaren ervaring heeft Eastbridge een eigen Digital Signage oplossing ontwikkeld, Smartbridge. SmartBridge is een cloudgebasserde CMS omgeving om door digitale communicatie via beeldschermen (touch of non-touch) informatie over te dragen. Een complete softwaresuite die eenvoudig in gebruik is. SmartBridge is een SAAS-oplossing. Er hoeft daarom geen investering gedaan te worden in centrale hardware of back-up voorzieningen.

SmartBridge stelt je in staat om presentaties te maken en weer te geven op schermen die je hebt gekoppeld aan SmartBridge. Dit kan op elke locatie, op elk tijdstip en de communicatie is volledig afgestemd op jouw publiek. De kalenderfunctie zorgt ervoor dat je zelf kan bepalen welke presentatie op welk beeldscherm je wanneer wilt weergeven.

  • Een centrale cloud gebaseerde omgeving om presentaties op te maken en in te plannen;
  • Doelgericht communiceren door beelden, video’s en tekst te combineren;
  • Een complete softwaresuite die eenvoudig in gebruik is;
  • Ondersteuning door een goede helpdesk.

Digital signage oplossingen

Eastbridge levert een breed assortiment aan digital signage oplossingen. Onze digital signage oplossingen zijn flexibel, schaalbaar, veilig en bestaan uit diverse modules die los of als geheel kunnen worden afgenomen.

Onze oplossingen.
Simpel je boodschap op de juiste plek.
Eastbridge. Digital signage.