Loading...
OVER EASTBRIDGE2020-10-05T14:31:39+02:00

Over Eastbridge

Eastbridge One-Stop-Shopping (library) solutions
ICT DIENSTEN MET MEER RENDEMENT

Eastbridge is in de loop der jaren een toonaangevende leverancier geworden van slimme oplossingen voor de bibliotheeksector en het MKB.  Eastbridge kijkt met een open vizier naar de behoeftes van haar klanten en verzorgt totaaloplossingen. De praktijk heeft ons geleerd dat op de scheiding van de diverse expertises; selfservice, cashless, ICT beheer, branche applicaties (zoals bibliotheeksystemen) wij toegevoegde waarde leveren.

Onze pragmatische aanpak, expertise en instelling om over de grenzen heen te kijken ontzorgt klanten bij de implementatie van ICT projecten. Eastbridge levert een totaalpakket van oplossingen die afzonderlijk of als geheel kunnen worden afgenomen.

Waar komt de naam Eastbridge eigenlijk vandaan?

“East” omdat we uit het oosten komen, en daar zijn we trots op. “Bridge” omdat we de brug vormen en connecties maken tussen verschillende informatie systemen. Wij geloven dat het hedendaagse leven makkelijker en overzichtelijker kan. We kijken met een open vizier naar de behoeftes van klanten, maken gebruik van onze eigen materialen en ontwerpen samen met de klant een oplossing op maat.

Op deze manier dragen we bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en verbeteren we de informatievoorzieningen van organisaties.
Een combinatie van design en technologie waarbij onze mensen het verschil maken op basis van hun enthousiasme, pragmatische ervaring en expertise staat hierbij centraal.

EastBridge B.V.
Albert Einsteinstraat 13
7442 DK Nijverdal
+31 (0)85 1305 600
helpdesk@eastbridge.eu

BTW NL 8198.56.939.B01
IBAN NL34 INGB 0007976300
KvK 08180720
Algemene voorwaarden
Privacy statement

CONTACT