Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
Werk met een
lach, maak ICT
eenvoudig.
Eastbridge. De online werkflow.
Bekijk de vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Eastbridge is een ambitieus bedrijf waar jij als medewerker samen met onze klanten voorop staat en waar we graag een langdurige relatie mee aangaan. Bij ons is aandeelhouderwaarde, je urenverantwoording of forecast niet leidend, maar het implementeren van mooie vernieuwde ICT-oplossingen waar klanten en onze mensen blij van worden. We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt binnen ons bedrijf en hebben hiervoor een huiselijke sfeer gecreëerd.

Je krijgt bij ons de ruimte om een opleiding of cursus te volgen. Wij moedigen jou aan om je talenten te blijven ontwikkelen! Gezamenlijk kijken we wat bij jouw wensen en behoeften past en wat aansluit bij de kennis die benodigd is binnen de organisatie, zo versterken we elkaar.

Momenteel hebben wij 3 vacatures open staan.

Wij onderscheiden ons door:

 • Procatieve en transparante dienstverlening;
 • Bijdrage tot efficiëntere bedrijfsprocessen zodat werk makkelijker en leuker wordt;
 • Ervaren en veelzijdig team van ICT- specialisten;
 • No-nonsense aanpak met focus op langdurige samenwerking.

Ben jij op zoek naar een stageplek?

Wij hebben regelmatig plaats voor stagiaires die een opleiding binnen de ICT volgen. Heb je interesse in een stageplek bij ons? Mocht je vragen hebben over je stage, dan kun je een e-mail sturen naar: hrm@eastbridge.eu

Vergeet niet in de brief te vermelden in welk jaar van de opleiding je zit en om welke stageperiode(s) het gaat.
Wij zijn een door SBB erkend leerbedrijf.

Bijbaan

Zoek je een bijbaan en ben je bezig met je studie ICT, bel ons dan om eens vrijblijvend te komen praten en te zien wat wij doen. Je doet waardevolle ervaring op én verdiend een lekker centje bij.

Niet de juiste vacature gevonden maar wel een idee?

Denk je dat jij van toegevoegde waarde kan zijn binnen onze organisatie maar zie je hiervoor geen passende vacature staan? Overtuig ons dan onder het genot van een bak koffie want we horen graag jouw verhaal.

Ook als je gewoon eens kennis wilt maken met een ander ICT-bedrijf, bel gerust voor een kop koffie of thee en wij vertellen je hoe wij dingen anders doen.

Het Eastbridge DNA heb je wanneer je

 • Wij bieden een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
 • Mogelijkheden voor een ADV-regeling;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Jaarlijkse uitjes;
 • Een wekelijks cross fit uurtje bij onze buren, Twee12;
 • En de rest mag je zelf komen ontdekken…

Onze medewerkers aan het woord

Tijmen Tijmen

"De mogelijkheden binnen Eastbridge zijn oneindig. Dankzij de ruimte en kansen tot ontwikkelen ben ik in een kort tijdsbestek doorontwikkeld tot mijn huidige functie, waarin ik iedere dag in ons jonge en gezellige team mijn ei kwijt kan."

Lisanne Lisanne

“Binnen Eastbridge krijg ik de kans om mij te ontwikkelen in een gezellig en jong team. De werkzaamheden zijn divers en uitdagend waardoor ik met plezier naar mijn werk ga. Het innovatieve karakter van het bedrijf spreekt mij aan en past bij mij als persoon”