Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
Hey ICT-er,
samen ambities waarmaken?
Eastbridge. IT professionals.
Bekijk de vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Ons verhaal begint in 2008, dat jaar is Eastbridge in Oldenzaal opgericht. Vandaar ook de naam Eastbridge. East omdat wij uit Oost-Nederland komen, Twente om precies te zijn, dat schetst ons DNA (sympathiek, nuchter, hardwerkend en eerlijk). Bridge omdat wij bruggen slaan tussen informatiesystemen en bedrijfsprocessen.

ICT is onze passie en daarom zijn wij in 2010 gestart met het leveren van ICT-dienstverlening. We bedienen een groeiende groep klanten met als doel door de juiste inzet van ICT-oplossingen een bijdrage te leveren aan een efficiënte werkflow voor onze klanten en hun medewerkers. Daarbij kiezen klanten voor onze werkwijze, klantgerichte ondersteuning en het proactief meedenken. Met onze kennis van de nieuwste Cloudoplossingen en pragmatische manier van werken, ontzorgen wij klanten bij de implementatie en het beheer van ICT-oplossingen.

Eastbridge is een zelfstandig bedrijf, bij ons staan tevreden klanten en medewerkers voorop en niet de aandeelhouders. Onze klanten en ons team ICT-professionals dragen bij aan onze groei. Daarom hebben wij in 2023 de stap hebben gemaakt om ons huidige bedrijfspand verder uit te breiden. Midden 2024 is de uitbouw gereed en wordt de onderlinge samenwerking verder geprofessionaliseerd door de nieuwe inrichting en overlegruimtes.

Momenteel hebben wij 2 vacatures open staan.

Vitaliteit

  • Een goede bureaustoel, een zit / sta bureau en voldoende daglicht zijn op ieder kantoor aanwezig.
  • Wekelijks kun je gebruik maken van een gezamenlijk uurtje crossfit bij onze buren van Twee12. Samen met je collega’s werken aan je gezondheid en de echte die hards kunnen jaarlijks deelnemen aan de Yuman race.
  • In de kantine vind je vers fruit, ruimte om te tafeltennissen of te poolen en op het dakterras kan je een frisse neus halen of van de zon genieten.
  • En natuurlijk hebben wij jaarlijks leuke personeelsuitjes en de bekende vrijdagmiddag borrel.

Ben jij op zoek naar een stageplek?

Wij hebben regelmatig plaats voor stagiaires. Heb je interesse in een stageplek bij ons? Dan kun je een e-mail sturen naar: hrm@eastbridge.eu of app ons op 085 1305 600

Vergeet niet te vermelden in welk jaar van de opleiding je zit en om welke stageperiode(s) het gaat.
Wij zijn een door SBB erkend leerbedrijf.

Bijbaan

Zoek je een bijbaan en ben je bezig met je studie ICT? Bel ons dan om eens vrijblijvend te komen praten, te zien wat wij doen en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Secundaire voorwaarden

  • In de pauzes en op vrijdagmiddag kun je in onze vernieuwde kantine poolen, spelletjes spelen of op ons dakterras genieten;
  • Vrijdagmiddag om 16.30 uur luiden we het weekend in en is het tijd voor een heerlijk koud biertje, wijntje of glaasje fris;
  • Wij houden van een no-nonsense aanpak met focus op langdurige samenwerking en groei;
  • Wij hechten waarde aan talent. Wil je je verder ontwikkelen? Je krijgt alle ruimte om een opleiding, cursus of training te volgen;
  • Twee keer per jaar, rond de zomervakantie, in het najaar en voor kerst, ondernemen we met elkaar wat leuks;
  • Een wekelijks cross fit uurtje bij onze buren op dinsdag.

Onze medewerkers aan het woord

Timon Timon

"Eastbridge biedt veel mogelijkheden voor ontwikkeling. Door openheid en transparantie weet ik elke dag waar ik aan toe ben en welke nieuwe uitdaging mij te wachten staat. De kans krijgen om projecten te managen van de start tot het opleveren bij onze klanten is wat werken bij Eastbridge zo divers en leuk maakt."

Richard Richard

"Mijn werk bij Eastbridge is nooit saai, zo zijn er altijd projecten waar ik de vrijheid krijg om nieuwe technieken op toe te passen. Ook is mijn werk heel veelzijdig en gaat het van het ontwerpen van een product tot het beheren van onze cloud omgeving."