Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
De online
werkflow.
  • Cloud

Cloud

Het onderhouden van eigen IT wordt steeds complexer. Beschikbaarheid en veilige toegang vragen veel tijd. Overstappen naar de Cloud zorgt ervoor dat je kunt investeren in wat echt belangrijk is: een schaalbare en betrouwbare digitale werkplaats voor jouw medewerkers. Een toekomstbestendige ICT-omgeving waarin slim kan worden samengewerkt met het device dat jij het prettigst vindt.

Overstappen naar de Cloud maakt je organisatie toekomstbestendig, niet alleen nu maar ook voor over 5 jaar. Je schaalbaarheid, betrouwbaarheid en performance worden verhoogd.

De moderne werkplek

De moderne werkplek is er een in de cloud die volledig is afgestemd op jouw organisatie en gebruikers. Sinds 2021 heeft Eastbridge een samenwerking met Workspace365 omdat zij toekomst ziet in deze werkwijze. Workspace 365 biedt een digitale werkomgeving waar medewerkers op kantoor, onderweg of thuis makkelijk mee kunnen (samen)werken. A l je documenten en programma’s kan je veilig en snel benaderen via je computer, laptop, tablet of smartphone.

Workspace 365 is er voor alle organisaties die altijd en overal hun werk willen kunnen doen op een toegankelijke, gepersonaliseerde en efficiënte manier.

  • Past perfect bij deze tijd en de gebruiker van tegenwoordig;
  • Bespaart tijd en geld omdat medewerkers niet langer eindeloos hoeven te schakelen tussen de verschillende applicaties die zij gebruiken;
  • Stelt alle applicaties, informatie en communicatie beschikbaar via één werkplek gebaseerd op jouw rol, apparaat en locatie;
  • Vereist geen dagenlange migraties waarbij veel data overgezet moet worden, je kan direct aan de slag.
Dat wil ik ook!
Jouw eigen organisatie toekomstbestendig maken?

Neem contact met ons op!