Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
Nieuws
04 / 05 / 2023

Workspace 365

Workspace 365

Wat is Workspace?

Workspace 365 is een digitale werkplek die zich automatisch aanpast op jouw rol en omgeving. Je krijgt alle applicaties, informatie, het intranet en communicatie op één plek beschikbaar gesteld. Medewerkers kunnen zowel op kantoor, onderweg als thuis makkelijk (samen)werken. Het enige dat hiervoor nodig is, is een device en een actieve internetverbinding. Alle documenten en programma’s kunnen eenvoudig benaderd worden via ieder device: de computer, laptop, tablet of smartphone.

Niet voor niks dat Eastbridge toekomst ziet in deze werkwijze van Workspace 365. Daarom gebruiken wij deze oplossing ook graag bij de inrichting van de moderne werkplek.

Maart update

Op 23 maart 2023 deelt Workspace dat het een nieuwe functie heeft waardoor het nu mogelijk is om evenementen te creëren in de Hub. De Hub is een onderdeel van Workspace 365 waarmee je als beheerder of gerechtigde makkelijk mededelingen stuurt binnen de digitale werkplek. (bron Workspace365)

Nodig collega’s uit voor een online, fysiek of hybride evenement, gebruik het voor trainingen, je jaarlijkse personeelsuitje, online workshop, of een andere relevante activiteit. De Hub heeft dezelfde uitgebreide opmaakmogelijkheden zoals de kennisitems en meldingen ook hebben.

Er kan aangegeven worden of het een online, fysiek of hybride evenement is, maar ook of het een betaald evenement is, het aantal beschikbare plekken wordt weergeven, tot wanneer iemand zich kan aanmelden en nog veel meer!

Workspace 365

In de agenda, met locatie

Als iemand zich aanmeldt voor het evenement, dan staat het evenement direct in de eigen Outlook agenda. Wijzigingen van het evenement worden ook automatisch ge-update. Wanneer er een locatie is opgegeven, dan kunnen deelnemers hierop klikken en wordt Google Maps geopend. Zo is iedereen altijd op de hoogte van de juiste informatie én locatie.

Meer updates: felicitaties

Vanaf nu is het ook mogelijk om te reageren op felicitaties die je voor je verjaardag hebt ontvangen van je collega’s! Dit kan met diverse emoticons.

Heb je hulp nodig bij het inzetten van tools voor communicatiedoeleinden?
Ons team staat klaar om je te ondersteunen. Neem contact met ons op!