Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600

Communicatie & samenwerken

Alles over communicatie & samenwerken

Op kantoor, thuis of op een externe locatie, als organisatie wil je flexibel en veilig overal over de juiste informatie en toegang tot deze informatie beschikken. Toekomstbestendige ICT zorgt voor een hogere productiviteit, flexibiliteit en tevreden medewerkers. Eenvoudig (samen)werken waar en wanneer je wilt staat daarbij centraal.

Tegenwoordig kan communiceren via veel meer kanalen dan enkel de traditionele telefonie. Bellen, chatten, videocontact, alles is mogelijk.

Eastbridge levert al vele jaren betrouwbare VoIP telefonie aangevuld met plug & play (video) conferencing oplossingen van hoogwaardige kwaliteit om optimaal gebruik te maken van Teams of Zoom. Dit maakt het gemakkelijk onderling met elkaar te communiceren, bestanden te delen en samen te werken. Benieuwd geworden naar andere mogelijkheden om te communiceren? Kijk dan ook eens op onze digital signage pagina!

 

Dat wil ik ook!
Jouw eigen online werkflow?

Neem contact met ons op!

Cloud

Het onderhouden van eigen IT wordt steeds complexer. Beschikbaarheid en veilige toegang vragen veel tijd. Overstappen naar de Cloud zorgt ervoor dat je kunt investeren in wat echt belangrijk is: een schaalbare en betrouwbare digitale werkplaats voor jouw medewerkers. Een toekomstbestendige ICT-omgeving waarin slim kan worden samengewerkt met het device dat jij het prettigst vindt.

Overstappen naar de Cloud maakt je organisatie toekomstbestendig, niet alleen nu maar ook voor over 5 jaar. Je schaalbaarheid, betrouwbaarheid en performance worden verhoogd.

De moderne werkplek

De moderne werkplek is er een in de cloud die volledig is afgestemd op jouw organisatie en gebruikers. Sinds 2021 heeft Eastbridge een samenwerking met Workspace365 omdat zij toekomst ziet in deze werkwijze. Workspace 365 biedt een digitale werkomgeving waar medewerkers op kantoor, onderweg of thuis makkelijk mee kunnen (samen)werken. A l je documenten en programma’s kan je veilig en snel benaderen via je computer, laptop, tablet of smartphone.

Workspace 365 is er voor alle organisaties die altijd en overal hun werk willen kunnen doen op een toegankelijke, gepersonaliseerde en efficiënte manier.

  • Past perfect bij deze tijd en de gebruiker van tegenwoordig;
  • Bespaart tijd en geld omdat medewerkers niet langer eindeloos hoeven te schakelen tussen de verschillende applicaties die zij gebruiken;
  • Stelt alle applicaties, informatie en communicatie beschikbaar via één werkplek gebaseerd op jouw rol, apparaat en locatie;
  • Vereist geen dagenlange migraties waarbij veel data overgezet moet worden, je kan direct aan de slag.
Dat wil ik ook!
Jouw eigen organisatie toekomstbestendig maken?

Neem contact met ons op!

Beheer

Door preventief beheer en slimme software om de IT-omgeving in de gaten te houden, willen we bijdragen aan een zorgeloos en veilig gebruik van de moderne werkplek. Tegelijkertijd veranderen organisaties continu en denken we proactief mee hoe juist IT organisaties verder kan helpen bij het realiseren van hun doelstellingen. Dit alles doen we met een persoonlijke touch.

We installeren en beheren oplossingen waarvoor we ons verantwoordelijk voelen en leveren een digitale werkplek die ook echt werkt. Hierbij voeren we preventief beheer uit.

XLA

Klanten verlangen tegenwoordig méér dan alleen het voldoen aan prestatieafspraken. Eastbridge ziet in de klantrelaties de accenten verschuiven van pure techniek naar het grotere plaatje, de impact van ICT op het reilen en zeilen van de organisatie. Niet alleen technische prestaties, maar waardevolle resultaten bepalen mede het succes.

Om de klantbeleving inzichtelijker te maken wordt gewerkt met de zogenoemde XLA-methode (Xperience Level Agreement). Hierbij ligt de focus op wat er écht toe doet. Nog steeds wordt naar producten, diensten en oplossingen gekeken, maar dan vanuit de mens en in een breder kader. Door dit te monitoren en beheren houdt Eastbridge haar klantomgevingen in de gaten.

Back up

Een goede back-up is niet alleen belangrijk voor wanneer je een verkeerd document hebt verwijderd maar ook voor de veiligheid van jouw bedrijfsdata. Een veelgemaakte fout is dat een back-up een keer wordt ingeregeld maar vervolgens nooit wordt gecontroleerd op of de inhoud wel valide en bruikbaar is. Een doordachte en goed werkende back-up oplossing is essentieel voor het voorkomen van ongewenste gevolgen van een cyberincident. De Eastbridge back-up zorgt ervoor dat jouw data actueel en veilig wordt opgeslagen en gecontroleerd door Eastbridge.

Dat wil ik ook!
Zorgeloos gebruik maken van jouw moderne werkplek?

Neem contact met ons op!

Veiligheid

Digitale veiligheid wordt steeds belangrijker. Op allerlei manieren proberen cybercriminelen toegang te krijgen tot bedrijfsapplicaties en data. De methodes om dit te doen worden steeds geraffineerder waardoor het van groot belang is jouw Cloud omgeving en toegang tot die Cloud optimaal te beveiligen. Door inzet van slimme software en het proactief monitoren van jouw IT-omgeving willen wij de IT-omgeving optimaal beveiligen.

Een briefje met wachtwoorden onder je toetsenbord is gewoon makkelijk en niks mis mee toch? Medewerkers zijn een groot onderdeel in de beveiliging van jouw digitale bedrijfsomgeving. Medewerkers zijn zich vaak niet bewust van datalekken die zij kunnen veroorzaken. Het informeren van medewerkers en wat zij aan digitale veiligheid kunnen doen is daarbij een belangrijk aspect.

We denken graag met onze klanten mee over een passende oplossing binnen hun bestaande of nog nieuw te implementeren digitale omgeving.

Dat wil ik ook!
Is jouw IT-omgeving al optimaal beveiligd?

Neem contact met ons op!