Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
Cases
Communicatie & samenwerken

Digitaal vergaderen

Digitaal vergaderen

Eastbridge levert al vele jaren betrouwbare VoIP telefonie aangevuld met plug & play (video) conferencing oplossingen van hoogwaardige kwaliteit om optimaal gebruik te maken van Teams of Zoom. Na de komst van corona is digitaal vergaderen meer de norm geworden dan een uitzondering. Veel organisaties waren hier niet op ingericht en/of beschikten over onvoldoende presentatietools.

Bij Eastbridge merken we dat de vraag stijgt naar deze oplossingen en er hier veel verschillen zijn in kwaliteit. Vaak wordt gekozen voor kwantiteit. Niet werkende speakers, een slechte camera, lastig te koppelen via verschillende devices. Dit zijn veel van de gehoorde problemen wanneer er snel een oplossing wordt aangeschaft. Samen met de klant denken wij graag na over waar de oplossing voor wordt ingezet, hoe vaak de oplossing wordt gebruikt en door wie. Zo maken wij op maat een advies die aansluit bij de wensen en behoeftes van de organisatie.

Een goed werkende presentatietool maakt het gemakkelijk onderling met elkaar te communiceren, bestanden te delen en samen te werken. Benieuwd geworden naar meer mogelijkheden om te communiceren? Kijk dan ook eens op onze digital signage pagina!

    × Solliciteer