Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
Oplossingen
Eastbridge. IT professionals.

Branches

Binnen Eastbridge hebben we klanten uit verschillende branches in ons portfolio. We zijn gestart in de bibliotheek en zorg & welzijn sector. Sinds kort mogen wij ook ook de bouw en mkb branche toevoegen aan onze klantgroepen. Wij halen er voldoening uit een breed scala aan klantgroepen te ondersteunen. Iedere branche ondersteunen wij met hetzelfde plezier en enthousiaste team.

Ontdek de branches.

Werkwijze

Bij Eastbridge geloven we dat onze mensen en klantgerichtheid het verschil maken. Op een pragmatische en toegankelijke manier denken we mee met onze klanten bij het realiseren van hun moderne werkplek. We adviseren, inspireren, geven advies over (toekomstige) oplossingen, installeren en beheren. Als team voelen we ons verantwoordelijk voor een moderne werkplek die ook echt werkt en waar onze klanten gelukkig van worden.

Bekijk hoe we dat doen.

Cases

We nemen je graag mee in onze projecten, ook wel cases. Onder cases tref je een aantal van onze projecten met daarbij een toelichting van de oplossing die Eastbridge gerealiseerd heeft en brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bekijk onze cases wanneer je nieuwsgierig bent geworden of informeer naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Bekijk alle cases.
Het werkt als vanzelf met IT-beheer dat met je meedenkt.
Eastbridge. IT professionals.