Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
De online
werkflow.
  • Beheer

Beheer

Door preventief beheer en slimme software om de IT-omgeving in de gaten te houden, willen we bijdragen aan een zorgeloos en veilig gebruik van de moderne werkplek. Tegelijkertijd veranderen organisaties continu en denken we proactief mee hoe juist IT organisaties verder kan helpen bij het realiseren van hun doelstellingen. Dit alles doen we met een persoonlijke touch.

We installeren en beheren oplossingen waarvoor we ons verantwoordelijk voelen en leveren een digitale werkplek die ook echt werkt. Hierbij voeren we preventief beheer uit.

XLA

Klanten verlangen tegenwoordig méér dan alleen het voldoen aan prestatieafspraken. Eastbridge ziet in de klantrelaties de accenten verschuiven van pure techniek naar het grotere plaatje, de impact van ICT op het reilen en zeilen van de organisatie. Niet alleen technische prestaties, maar waardevolle resultaten bepalen mede het succes.

Om de klantbeleving inzichtelijker te maken wordt gewerkt met de zogenoemde XLA-methode (Xperience Level Agreement). Hierbij ligt de focus op wat er écht toe doet. Nog steeds wordt naar producten, diensten en oplossingen gekeken, maar dan vanuit de mens en in een breder kader. Door dit te monitoren en beheren houdt Eastbridge haar klantomgevingen in de gaten.

Back up

Een goede back-up is niet alleen belangrijk voor wanneer je een verkeerd document hebt verwijderd maar ook voor de veiligheid van jouw bedrijfsdata. Een veelgemaakte fout is dat een back-up een keer wordt ingeregeld maar vervolgens nooit wordt gecontroleerd op of de inhoud wel valide en bruikbaar is. Een doordachte en goed werkende back-up oplossing is essentieel voor het voorkomen van ongewenste gevolgen van een cyberincident. De Eastbridge back-up zorgt ervoor dat jouw data actueel en veilig wordt opgeslagen en gecontroleerd door Eastbridge.

Dat wil ik ook!
Zorgeloos gebruik maken van jouw moderne werkplek?

Neem contact met ons op!