Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600

Branches

Bouw

De Bouwbranche staat voor een groot aantal uitdagingen. Krapte op de arbeidsmarkt, buitenlandse concurrentie, vergrijzing en grote investeringsrisico’s. Een aantal uitdagingen waar de gehele branche een antwoord op moet gaan vinden in de komende jaren. Door het inzetten van de juiste IT-middelen op de juiste manier is het mogelijk om slimmer en efficiënter te werken.

Optimaal communiceren ICT

Bibliotheken

De rol van bibliotheken is de laatste jaren veranderd. Van het uitlenen van bibliotheekmaterialen naar een third place die toegang biedt tot kennis en educatie, een laagdrempelige plek biedt voor ontmoeting en een punt voor digitale diensten vanuit de overheid. Veel bibliotheken zijn een bindende factor in lokale gemeenschappen. Eastbridge levert al jaren branche en klant specifieke oplossingen voor bibliotheken. Denk hierbij aan selfservice en betaaloplossingen, internetregulering, gereguleerde print en copy afhandeling, beveiligde oplossingen voor publieke werkplekken en totale IT ontzorging met een moderne werkplek.

Download onze bibliotheekbrochure.

Zorg en welzijn

Zorg en welzijn zijn sectoren waar de dienstverlening van de hoogst mogelijke kwaliteit moet zijn. De eisen aan inzet van het personeel worden steeds hoger en zorgen voor een toenemende werkdruk. Door inzet van gebruikersvriendelijke IT-middelen kan er efficiënter worden gewerkt en wordt informatie veilig gedeeld. Door de inzet en het beheer van de moderne werkplek van Eastbridge wordt het werk eenvoudiger, efficiënter en neemt plezier in het werk toe.

Zakelijke dienstverlening

Bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening kunnen niet zonder een snelle, veilige en 100% betrouwbare IT-infrastructuur. Wij helpen bedrijven om hun IT te optimaliseren en zijn expert op het gebied van managed services. Onze focus ligt hierbij op veiligheid, productiviteit en kostenbesparing. Of het nu gaat om het inrichten van moderne werkplekken, betrouwbare verbindingen of oplossingen op het gebied van de cloud.

Het werkt lekker zonder randzaken om je druk over te maken.
Eastbridge. IT professionals.