Support

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een mailtje
support@eastbridge.eu
Of als je liever belt
+31 (0)85 1305 600
Cases
Veiligheid

Multi factor authentication bibliotheek Huizen Laren Blaricum

Multi factor authentication bibliotheek Huizen Laren Blaricum

Bibliotheek Huizen Laren Blaricum heeft Eastbridge gevraagd mee te denken in een on premise Multi Factor Authentication (hierna MFA) oplossing. Inmiddels maakt de bibliotheek al enige tijd naar tevredenheid gebruik van deze oplossing

Digitale veiligheid wordt steeds belangrijker. Op allerlei manieren proberen cybercriminelen toegang te krijgen tot bedrijfsapplicaties en data. De methodes om dit te doen worden steeds geraffineerder waardoor het van groot belang is Cloud omgevingen optimaal te beveiligen.

Een briefje met wachtwoorden onder je toetsenbord is gewoon makkelijk en niks mis mee toch? Medewerkers zijn een groot onderdeel in de beveiliging van jouw digitale bedrijfsomgeving. Medewerkers zijn zich vaak niet bewust van datalekken die zij kunnen veroorzaken. Het informeren van medewerkers en wat zij aan digitale veiligheid kunnen doen is daarbij een belangrijk aspect.

We denken graag met onze klanten mee over een passende oplossing binnen hun bestaande of nog nieuw te implementeren digitale omgeving.