Nieuws

/Nieuws
Nieuws2019-02-18T14:00:22+00:00

VoIP telefonie

Contactloos betalen met Fitbit horloge

De contactloze betaaldienst Fitbit Pay is sinds afgelopen januari beschikbaar in Nederland. Rabobank, ABN AMRO en ICS klanten kunnen met een recente Fitbit smartwatch contactloos betalen.

Lees verder >

VoIP telefonie

Bibliotheek Nieuwegein

Bibliotheek de tweede verdieping is overgestapt op VoIP telefonie.

Lees verder >

PAPERCUT

PaperCut is een print management oplossing waarmee men eenvoudig en automatisch de kopieer-, print- en scanactiviteiten in de organisatie controleert en beheert.

Lees verder >

Selfservice, Bollenstreek

Totale selfservice

Bibliotheek Oost achterhoek en Bibliotheek Achterhoekse poort kiezen voor de complete ict beheer door Eastbridge.

Lees verder >

VoIP telefonie

Bibliotheek Assen

Klanten kunnen bij bibliotheek Assen eenvoudig hun materialen inleveren door ze te plaatsen in een van de geïnstalleerde SmartShelves.

Lees verder >

ISDN stopt

Maakt u nog gebruik van een ISDN of analoge telefooncentrale? ISDN stopt per 1 september 2019. Een jaar is zo voorbij, daarom is het nu tijd om over te tappen naar Hosted Telefonie. Het enige wat met Hosted Telefonie verandert, is dat uw telefonie via het internet loopt. Bellen via internet is nu al de standaard norm.

Lees verder >

Selfservice, Bollenstreek

Bollenstreek stapt over

De Bibliotheek Bollenstreek is ook overgestapt naar de selfservices inclusief betaalmogelijkheid van EastBridge. Afgelopen donderdag is de laatste selfservice in de reeks geplaatst op de vestiging in Lisse. Klanten reageerden direct enthousiast!

Begin volgend jaar worden op alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek ook onze SmartShelves geplaatst.

Lees verder >

VoIP telefonie

VoIP telefonie

Eastbridge heeft besloten het toekomstgerichte telefonienetwerk van VoIP aan te bieden ter uitbreiding van de huidige diensten.

De voordelen van VoIP telefonie:

• Optimale bereikbaarheid
• Lagere kosten, gemiddeld 30%
• Eenvoudig

Lees verder >

Inname bookdrops

Eastbridge B.V. heeft in 2016 voor bibliotheek Heusden-Zolder de inname geautomatiseerd door middel van het installeren van 2 inname bookdrops. Ook buiten openingstijden kunnen er via de Bookdrop 24/7 materialen worden ingeleverd.

Lees verder >

8 SmartShelvet

De 2 bestaande inname-/sorteersystemen die bibliotheek Veendaal in 2010 bij EastBridge B.V. heeft aangeschaft zijn in 2017 vervangen door 8 SmartShelves

Lees verder >

Selfservice, Bollenstreek

Albert Heijn start proef:

De supermarkt introduceerde recentelijk het nieuwe zelf scannen met de Appie-app. Het gebruik van een aparte app is daarmee overbodig. Handig detail: de boodschappen worden bij het scannen ook direct van je boodschappenlijst gestreept.

Lees verder >

VoIP telefonie

Eastbridge verhuisd

Vanaf de nieuwe locatie verzorgt ons team van ICT-medewerkers en softwareontwikkelaars de dienstverleningen zoals:

Lees verder >

“Sinds 11 juli 2018 gebruikt de bibliotheek van Heusden-Zolder de zelfscan- en conversieapparatuur van Eastbridge. De installatie verliep vlot en probleemloos. Ook het design van het meubilair werd volledig aangepast aan onze eigen wensen. Het uitleensysteem is zo klantvriendelijk en het gebruiksgemak is zo groot dat de meeste klanten zelfs geen uitleg nodig hebben. Ook het bibliotheekpersoneel is tevreden: het systeem werkt snel en de boodschappen zijn duidelijk. Dat we hebben gekozen voor een Nederlandse firma met een helpdesk die niet zo dichtbij ligt, doet niets af aan de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid van Eastbridge. De helpdesk reageert immers altijd snel, vriendelijk en zoekt samen met ons naar de beste werkwijzen. Kortom, een professionele samenwerking”!

Saskia Schepers, Bibliotheek Heusden - Zolder

Als middelgrote bibliotheek in Zuid-Holland zochten wij eind 2016 een nieuwe ICT dienstverlener. Wij kenden elkaar als klant-leverancier en vanuit de goede ervaring op dat gebied hebben wij ook jouw organisatie gevraagd een aanbod te doen. Wij zochten en vonden in jouw bedrijf een partij die ons breed kon ondersteunen op ICT gebied. Onze wens was: één klantgericht loket voor al onze ICT vragen (inclusief innovatieadvisering). Wij zijn tevreden met onze keus”.

Conny Reijngoudt, Bibliotheek aan den Ijssel

EastBridge B.V.
Albert Einsteinstraat 13
7442 DK Nijverdal
+31 (0)85 1305 600
info@eastbridge.eu

BTW NL 8198.56.939.B01
IBAN NL34 INGB 0007976300
KvK 08180720
Algemene voorwaarden
Privacy statement

CONTACT